Forum wędkarskie- wędkarstwo Największe forum wędkarskie w Polsce (dawne Wedkowanie.net). Wędkarstwo, PZW, filmy wędkarskie, metody połowu, testy sprzętu, przynęty i zanęty, łowiska, zdjęcia i gry wędkarskie. Posiadamy ponad 10 tysięczną społeczność, która napisała już przeszło 130 tysięcy wiadomości. Weź udział w dyskusji i dołącz do nas już dziś!
Pomógł: 41 razy Wiek: 34 Posty: 847 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Żagań
Wysłany: Czw Lis 22, 2007 22:40
Sandacz okoń,Pstrąg i patelniaki typu płoć leszczyk bardzo lubie pange z frytkami jak moja mama robi ale juz nie lubie przez grześka bo napisal wczesniej fuuu to mnie obrzydzil teraz lol Sandacz smazony frytki do tego masełko czosnkowe albo sosik i pare listkó imbiru na patelni dla aromatu Lampka wina do tego tez oczywiscie
A jesce jedno fajne znam moja babcia robi czasem
Pstrąg nadziewany piczerkami pieczarki smazymi z cebula i przyprawami nadziewamy pstrążka i na patelnie
_________________ Pomogłem ci ? Kliknij Manchester United Fan FALUBAZ ZIELONA GÓRA LEGIA WARSZAWA
Ja nie przepadam zbytnio za jedzeniem ryb, ale jeśli już coś mam zjeść to dorsza lub okonia.
_________________
biosteron
Pomógł: 4 razy Posty: 237 Skąd: Internet
Wysłany: Pią Gru 14, 2007 16:19
A ja z ryb to uwielbiam LINA ma taka smaczna i chrupiaca skórke,dzisiaj jadlem na obiadek smazonego szczupaka,oczywiscie przezemnie byl zlowiony ,byl pyszny poprostu paluszki lizac
_________________ With nature as with love for woman when not cherish die
Bez dwóch zdań ,najlepiej smakują te ,które sam złowiłem :grin: ... najlepsze mięsko moim zdaniem :
1 sandacz , węgorz
2 okoń
3 dobrze zrobiony szczupaczek
Jednym słowem , drapieżniki mają najlepsze mięsko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja nie odpowiada za materialy publikowane przez uzytkownikow. Uzytkownik rejestrujac sie na forum w peeni odpowiada za publikowane przez siebie wiadomosci. Wszelkie roszczenia w sprawie opublikowanych tresci prosimy zgaaszac do ich autorow.