Forum wędkarskie- wędkarstwo Największe forum wędkarskie w Polsce (dawne Wedkowanie.net). Wędkarstwo, PZW, filmy wędkarskie, metody połowu, testy sprzętu, przynęty i zanęty, łowiska, zdjęcia i gry wędkarskie. Posiadamy ponad 10 tysięczną społeczność, która napisała już przeszło 130 tysięcy wiadomości. Weź udział w dyskusji i dołącz do nas już dziś!
Sposób przyrządzenia:
Wino wymieszać z sokiem cytrynowym. Rybę umyć, zalać marynatą, odstawić na 1 godzinę w chłodne miejsce, odlać marynatę, rybę dokładnie osuszyć, przyprawić solą i pieprzem. Tak przygotowaną rybę obtoczyć w mące, skleconych jajkach i panierować tartej bułce wymieszanej z posiekaną natką pietruszki. Na patelni rozgrzać mocno olej, smażyć rybę na złoty kolor. W międzyczasie przygotować sos miksując wszystkie składniki. Usmażoną rybę wykładać na papierowy ręcznik aby pozbyć się nadmiaru tłuszczu. Podawać z młodymi, pieczonymi ziemniaczkami i dodatkiem przyrządzonego sosu.
_________________ Zapraszam do mojej wirtualnej kuchni www.pychotka.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja nie odpowiada za materialy publikowane przez uzytkownikow. Uzytkownik rejestrujac sie na forum w peeni odpowiada za publikowane przez siebie wiadomosci. Wszelkie roszczenia w sprawie opublikowanych tresci prosimy zgaaszac do ich autorow.