Forum wędkarskie- wędkarstwo Największe forum wędkarskie w Polsce (dawne Wedkowanie.net). Wędkarstwo, PZW, filmy wędkarskie, metody połowu, testy sprzętu, przynęty i zanęty, łowiska, zdjęcia i gry wędkarskie. Posiadamy ponad 10 tysięczną społeczność, która napisała już przeszło 130 tysięcy wiadomości. Weź udział w dyskusji i dołącz do nas już dziś!
Mam pewien pomysł i z tym pomysłem zrodził się mój problem. Otóż chciałbym pociąć czerwone robaczki, włożyć do torebki i zamrozić, a na łowisku bym je stosował do zanęty.
Czy można tak zrobić aby nie śmierdziało
Czy będzie ona efektywna w łowisku
Czy nie będę miał w domu po tym "sanepidu" i smrodu do 10 piętra(mieszkam w bloku):D
Pozdrawiam
_________________ I Herkules dupa, kiedy ludzi kupa
pierwszy raz się z takim czymś spotkałem
jednak myśle że skutecznośc na łowisku będzie mniejsza, poprzez mniej tego soku z wnętrzności i zapachu
jak włożysz w kilka torebek, to może nie będzie śmierdzieć
Może wyprubój i zdaj relacje???
_________________ Nie tłumacz się.....wrogowie i tak nie uwierzą a przyjaciele tego nie potrzebują.....
Witam ja tak już robiłem ,jak pokroisz robaczki ,zapakujesz i zaraz zamrozisz masz 100%,że nic nie będzie śmierdzieć.Ale po rozmrożeniu to ...jest już trochę gorzej.Raz tylko tak zrobiłem i więcej nie zrobię lepiej kupić robaczki w sklepie i dodać.Pozdrawiam.
Lepiej jest nie zamrażać czrwonych robaków a jak już to napewno nie w kawałkach. Jak już musisz je zamrozić to w całości a pokrój dopiero na łowisku. Ale najlepiej jest dodac robaki nie mrożone tylko żywe ( ale nie czerwone tylko białe i pinki )
Mam nadzieję że pomogłem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja nie odpowiada za materialy publikowane przez uzytkownikow. Uzytkownik rejestrujac sie na forum w peeni odpowiada za publikowane przez siebie wiadomosci. Wszelkie roszczenia w sprawie opublikowanych tresci prosimy zgaaszac do ich autorow.