Forum wędkarskie- wędkarstwo Największe forum wędkarskie w Polsce (dawne Wedkowanie.net). Wędkarstwo, PZW, filmy wędkarskie, metody połowu, testy sprzętu, przynęty i zanęty, łowiska, zdjęcia i gry wędkarskie. Posiadamy ponad 10 tysięczną społeczność, która napisała już przeszło 130 tysięcy wiadomości. Weź udział w dyskusji i dołącz do nas już dziś!
Składniki: Filety z karpia(z takiej 2-jeczki),1/2 kostki masła,200 ml.śmietany 30%-najlepiej płynnej,mąka ,curry,przyprawa typu vegeta lub tym podobna. Przygotowanie: filety z karpia pokroić na dzwonka,posypać vegetą i dużą ilością curry,odstawić na jakiś czas.W wysmarowanym naczyniu żaroodpornym wyłożyć dzwonka ryby wcześniej opruszone w mące,całość zalać roztopionym masłem i lekko wstrząsnąć.Wstawić na 1/2 godz. do piekarnika 280 st.C,po 15 minutach zalać śmietaną wstrząsnąć i dalej piec do pełnego czasu.PYCHA podawać z ziemiakami ,sałatką z czerwonej kapusty ztartej na grubych oczkach i majonezem(karpia można zastąpić pangą ale to już nie to).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja nie odpowiada za materialy publikowane przez uzytkownikow. Uzytkownik rejestrujac sie na forum w peeni odpowiada za publikowane przez siebie wiadomosci. Wszelkie roszczenia w sprawie opublikowanych tresci prosimy zgaaszac do ich autorow.