Forum wędkarskie- wędkarstwo Największe forum wędkarskie w Polsce (dawne Wedkowanie.net). Wędkarstwo, PZW, filmy wędkarskie, metody połowu, testy sprzętu, przynęty i zanęty, łowiska, zdjęcia i gry wędkarskie. Posiadamy ponad 10 tysięczną społeczność, która napisała już przeszło 130 tysięcy wiadomości. Weź udział w dyskusji i dołącz do nas już dziś!
Ulubiona metoda: Spławik
Okręg PZW: Przemyśl
Pomógł: 71 razy Wiek: 54 Posty: 894 Otrzymał 116 piw(a) Skąd: Przemyśl
Wysłany: Sob Cze 14, 2014 00:46
Nie miałem okazji spróbować takiego powyżej 20 ale kiedyś we trzech przy dobrej wódeczce przez cały dzionek daliśmy rade takiemu około 14 +- i muszę stwierdzić że mięsko rewelacja a wątroba smażona po prostu palce lizać
Ulubiona metoda: Feeder
Okręg PZW: Zamość
Pomógł: 2 razy Wiek: 35 Posty: 359 Otrzymał 190 piw(a) Skąd: Michalów
Wysłany: Sob Cze 14, 2014 18:47
Maniek napisał/a:
robert pl napisał/a:
a wątroba smażona po prostu palce lizać
O tak
Ja najczęściej raczyłem się takimi około dwunastkami które były wyśmienite, ale już pluje sobie w brodę że nigdy nie jadłem ich wątroby, nigdy nie wpadłem na to kurna...
Ulubiona metoda: Spławik
Okręg PZW: Przemyśl
Pomógł: 71 razy Wiek: 54 Posty: 894 Otrzymał 116 piw(a) Skąd: Przemyśl
Wysłany: Nie Cze 15, 2014 20:21
Bączek napisał/a:
Maniek napisał/a:
robert pl napisał/a:
a wątroba smażona po prostu palce lizać
O tak
Ja najczęściej raczyłem się takimi około dwunastkami które były wyśmienite, ale już pluje sobie w brodę że nigdy nie jadłem ich wątroby, nigdy nie wpadłem na to kurna...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja nie odpowiada za materialy publikowane przez uzytkownikow. Uzytkownik rejestrujac sie na forum w peeni odpowiada za publikowane przez siebie wiadomosci. Wszelkie roszczenia w sprawie opublikowanych tresci prosimy zgaaszac do ich autorow.